Hvad Koster En Opladning Til Elbil?

04/01/2021 11:58
Billede: canva.com

En opladning af din elbil er efterhånden ikke en specielt dyr fornøjelse.

I takt med den fortsatte udvikling, er elbilerne nemlig blevet mere effektive i forhold til deres strømforbrug, samt den afstand de kan køre inden de skal oplades.

Overordnet set er priserne en del billigere end normale biler men du kan med diverse metoder gøre det utrolig meget billigere end mange normale biler.

Forskel på opladning af elbil med egen installation og abonnement

El er heldigvis en del billigere at tanke bilen op med end benzin, og derfor er dette en stor fordel når du vælger en el-bil.

Der findes forskellige måder du kan vælge at tanke din elbil op på, som primært er:

  • Offentlige ladestationer
  • Opladning med el-abonnement
  • Privat/personlig ladestation

Førhen var det billigste at have et abonnement til strøm til elbilen, men grundet nogle regler og offentlige tiltag er det ikke altid tilfældet længere.

Derimod er det blevet billigere at bruger offentlige ladestationer, og privat ladestation installeret i hjemmet.

Husk dog altid at tjekke priserne selv, da de kan svinge meget afhængigt af hvor og hvordan du bor.

Som eksempel, kan du regne med at betale omkring 1.000 kr. årligt i strøm til din elbil, hvis du kører omkring 20.000 km.

Du læser ovenstående indhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Hos avXperten finder man specielt gerne Ladekabler til elbiler. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.

Flere indlæg

Ligheder mellem elbiler og el-løbehjul

03/12/2020 08:35
Billede: Pixabay

De populære el løbehjul har efterhånden overtaget de danske veje, og er blevet et af de mest populære transportmidler i nyere tid.

<…

Er elbiler billigere?

12/10/2020 13:06
Billede: Pixabay

Nej, elbiler er ikke billigere. Typisk er elbiler dyrere end de tilsvarende benzinudgaver af samme biler. Elbilerne kan meget nemt være omkring 20 til 35 procent dyrere end de tilsvarende benzinudg…

Hvem opfandt elbiler? Og nej, det var ikke Tesla

09/10/2020 09:35
Billede: Jumpstory

Elbilerne er næsten lige så gamle som de benzindrevne biler. Selvom de første elbiler var på gaden allerede i 1890'erne, så blev de udkonkureret af benzinbilerne. 

Det vides ikke, hvem…

Hvem opfandt internettet?

06/10/2020 12:15
Billede: Pixabay

Robert Kahn og Vinton Cerf er de to, der har æret af at være dem, der har opfundet internettet, som vi kender det i dag.

Vinton Cerf er manden bag protokolsystemet TCP/IP, der gjorde det m…

Er elbiler klimavenlige?

01/10/2020 12:50
Billede: Mike

Det kan være svært helt at finde ud af, om elbiler i det hele taget er mere klimavenlige eller ej. Mediebilledet er nemlig fyldt med modsætninger, hvor den ene lejr fortæller om elbilen som vores k…

Er elbiler fremtiden? Få svaret her

28/09/2020 11:27
Billede: Pixabay

Ja, man kan sagtens argumentere for, at elbiler er fremtiden, når det gælder transportmidler. Der er dog noget vej endnu til, at elbilerne indfrier det ønske.

Elbilerne kan meget vel være f…