Hvad Koster En Opladning Til Elbil?

04/01/2021 11:58
Billede:canva.com

En opladning af din elbil er efterhånden ikke en specielt dyr fornøjelse.

I takt med den fortsatte udvikling, er elbilerne nemlig blevet mere effektive i forhold til deres strømforbrug, samt den afstand de kan køre inden de skal oplades.

Overordnet set er priserne en del billigere end normale biler men du kan med diverse metoder gøre det utrolig meget billigere end mange normale biler.

Forskel på opladning af elbil med egen installation og abonnement

El er heldigvis en del billigere at tanke bilen op med end benzin, og derfor er dette en stor fordel når du vælger en el-bil.

Der findes forskellige måder du kan vælge at tanke din elbil op på, som primært er:

  • Offentlige ladestationer
  • Opladning med el-abonnement
  • Privat/personlig ladestation

Førhen var det billigste at have et abonnement til strøm til elbilen, men grundet nogle regler og offentlige tiltag er det ikke altid tilfældet længere.

Derimod er det blevet billigere at bruger offentlige ladestationer, og privat ladestation installeret i hjemmet.

Husk dog altid at tjekke priserne selv, da de kan svinge meget afhængigt af hvor og hvordan du bor.

Som eksempel, kan du regne med at betale omkring 1.000 kr. årligt i strøm til din elbil, hvis du kører omkring 20.000 km.

Du læser ovenstående indhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Hos avXperten finder man specielt gerne Ladekabler til elbiler. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.

Flere indlæg

Hvorfor elbil

29/05/2021 20:36
Billede:Gareth Willey/Pexels

E-bil for miljøet skyld

Der er mange grunde til at skifte den gamle benzin- eller dieselbil ud med en E-model. Den vigtigste er bidraget til bedre luftkvalitet. 

<…

Hvad koster en Tesla elbil?

23/04/2021 16:51
Billede:Pixabay, Blomst

En Tesla har lidt forskellige priser på grund af de forskellige modeller, der findes, og afhængigt af hvor meget eller hvor lidt udstyr, du gerne vil have i den. I det følgende får du nogle priser …

Hvor lang tid tager det at oplade en elbil?

04/03/2021 19:52
Billede:Pixabay

Mange tror at det tager meget lang tid at oplade en bil, fordi der er tale om et meget stort batteri. Sådan er det faktisk ikke, en elbil bliver nemlig ladet med meget stor kraft, der på ingen måde…

Hvad koster det at lade sin elbil op?

04/03/2021 11:35
Billede:Pixabay

Der er flere og flere, der går og overvejer at investere i en elbil, hvilket ikke er så mærkeligt endda. De er ubetinget bedre for miljøet, de er flotte, de kører godt og så er de billige i drift. …

Ligheder mellem elbiler og el-løbehjul

03/12/2020 08:35
Billede:Pixabay

De populære el løbehjul har efterhånden overtaget de danske veje, og er blevet et af de mest populære transportmidler i nyere tid.

<…

Er elbiler billigere?

12/10/2020 13:06
Billede:Pixabay

Nej, elbiler er ikke billigere. Typisk er elbiler dyrere end de tilsvarende benzinudgaver af samme biler. Elbilerne kan meget nemt være omkring 20 til 35 procent dyrere end de tilsvarende benzinudg…