Hvad Koster En Opladning Til Elbil?

04/01/2021 11:58
Billede: canva.com

En opladning af din elbil er efterhånden ikke en specielt dyr fornøjelse.

I takt med den fortsatte udvikling, er elbilerne nemlig blevet mere effektive i forhold til deres strømforbrug, samt den afstand de kan køre inden de skal oplades.

Overordnet set er priserne en del billigere end normale biler men du kan med diverse metoder gøre det utrolig meget billigere end mange normale biler.

Forskel på opladning af elbil med egen installation og abonnement

El er heldigvis en del billigere at tanke bilen op med end benzin, og derfor er dette en stor fordel når du vælger en el-bil.

Der findes forskellige måder du kan vælge at tanke din elbil op på, som primært er:

  • Offentlige ladestationer
  • Opladning med el-abonnement
  • Privat/personlig ladestation

Førhen var det billigste at have et abonnement til strøm til elbilen, men grundet nogle regler og offentlige tiltag er det ikke altid tilfældet længere.

Derimod er det blevet billigere at bruger offentlige ladestationer, og privat ladestation installeret i hjemmet.

Husk dog altid at tjekke priserne selv, da de kan svinge meget afhængigt af hvor og hvordan du bor.

Som eksempel, kan du regne med at betale omkring 1.000 kr. årligt i strøm til din elbil, hvis du kører omkring 20.000 km.

Du læser ovenstående indhold, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese avXperten. Hos avXperten finder man specielt gerne Ladekabler til elbiler. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.

Flere indlæg

Hvordan oplades en elbil?

14/04/2023 12:04
Billede: Pixabay, Blomst

En elbil oplades ved hjælp af en ladestander, som du kan finde mange forskellige steder efterhånden i det ganske danske land.

Køber du en elbil igennem en bilforhandler, eksempelvis fra helt …

Hvor kan jeg lade min elbil?

24/03/2022 11:26
Billede: Pixabay, geralt

Det er vist ikke til at tage fejl af, at elbilen er kommet for at blive og den har fået en kæmpe popularitet, som hele tiden er med stigende kurve. Selvfølgelig skal udbud og efterspørgsel passer o…

Hvor kan man lade elbil?

24/03/2022 09:02
Billede: Pixabay, paulbr75

Elbiler er en biltype, der er meget stigende i sin popularitet. Heldigvis så ladestationer og muligheder for at lade elbilen op også steget. Der dukker hele tiden flere og flere op og der er også i…

Hvorfor elbil

29/05/2021 20:36
Billede: Gareth Willey/Pexels

E-bil for miljøet skyld

Der er mange grunde til at skifte den gamle benzin- eller dieselbil ud med en E-model. Den vigtigste er bidraget til bedre luftkvalitet. 

<…

Hvad koster en Tesla elbil?

23/04/2021 16:51
Billede: Pixabay, Blomst

En Tesla har lidt forskellige priser på grund af de forskellige modeller, der findes, og afhængigt af hvor meget eller hvor lidt udstyr, du gerne vil have i den. I det følgende får du nogle priser …

Hvor lang tid tager det at oplade en elbil?

04/03/2021 19:52
Billede: Pixabay

Mange tror at det tager meget lang tid at oplade en bil, fordi der er tale om et meget stort batteri. Sådan er det faktisk ikke, en elbil bliver nemlig ladet med meget stor kraft, der på ingen måde…